پيش از آنكه به سراغ بررسي جنبههاي طراحي ترانزيستور جديد اينتل برويم، اجازه بدهيد ابتدا به نحوه كار ترانزيستورهاي سنتي نگاهي بياندازيم. شكل 1 يك ترانزيستور «مسطح» سنتي را نشان ميدهد، همان نوع ترانزيستوري كه براي نخستينبار در آغاز عصر ريزتراشهها اختراع شد و تا امروز يكي از عناصر اصلي مدارهاي الكترونيكي را تشكيل ميداده است. اين ترانزيستور از سه بخش اصلي تشكيل شده است: منبع (Source)، مسير تخليه (Drain) و گيت (Gate). در واقع اين شكل يك نوع خاص از ترانزيستورها، يعني يك MOSFET را نشان ميدهد، اما اجازه بدهيد بيش از حد با جزئيات درگير نشويم.
[+] نوشته
شده توسط پیمان پویا در پنج شنبه 23 آذر 1391برچسب:,
در ساعت19:50 | |
صفحه كليدهاي آينده را ببينيد
نسل آینده تلفنهای و تبلتها میتوانند از دکمه های شفاف و واقعی برخوردار شوند که بر حسب نیاز از صفحه بیرون میآیند و سپس ناپدید میشوند. تاکتوس، یک شرکت تازه کار آمریکایی مستقر در کالیفرنیا اقدام به ابداع یک صفحه از دکمه های شفافی کرده که از صفحه لمسی بالا می آید و پس از استفاده ناپدید می شود. این شرکت مدعی شده است که این صفحه درست اندازه صفحه کلید لمسی است اما یک لایه از دکمه های شفاف روی آن ظاهر می شود.
[+] نوشته
شده توسط پیمان پویا در پنج شنبه 23 آذر 1391برچسب:,
در ساعت19:47 | |
قصه پایان دنیا در ۲۱ دسامبر ۲۰۱۲ (اول دی ماه1391)
قصه پایان دنیا در ۲۱ دسامبر ۲۰۱۲ (اول دی ماه) طی یکی دو سال گذشته چنان قوت گرفته و دهان به دهان چرخیده که شاید تنها فرد بی خبر از آن، خواجه حافظ شیرازی باشد. افرادی که به تئوری «پیشگویی پایان دنیا توسط قوم مایا» معتقدند، می گویند که قرار است در ۲۱ دسامبر (کمتر از سه هفته دیگر) طی اتفاقات عظیمی دنیا به پایان برسد. اما به نظر می رسد NASA مخالف این ایده است و آن را رسما هم اعلام کرده.
تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
وبلاگ اختصاصی
پیمان پویا و آدرس
peymanpouya.LoxBlog.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.